JAN
01-10-2018
Actualitzat: 01-10-2018 10:28
  • L'EFAC s'endú el derbi

L’EFAC va remuntar a la segona part un 1-0 advers en un derbi davant del Borges que va finalitzar amb polèmica arbitral per unes possibles mans d’un saguer visitant dins de l’àrea de l’equip dirigit per Radosav Radulovic.

Els primers minuts del matx van ser de domini visitant, cosa que va propiciar la primera ocasió de l’EFAC per mitjà d’un potent tret d’Òscar que Xammar va desviar a córner amb una gran estirada (4’). Tan sols 5 minuts més tard va arribar el primer gol del matx. Després d’una bona jugada col·lectiva del Borges, la pilota va arribar a l’extrem Aitor, que va centrar perquè Torné batés el porter Jordi Chiné (1-0, 9’).

Aitor va tornar a generar perill al minut 12, però el seu xut va acabar a córner després d’un rebuig de Marc. Joe va tenir una altra oportunitat per ampliar la distància al marcador 5 minuts més tard. Tanmateix, la pilota no va veure porta. L’ocasió més clara al primer temps de l’equip d’Almacelles va arribar al minut 25, però Enric va enviar l’esfèrica als núvols quan estava cara a cara amb Xammar. El partit va prosseguir de molt joc en el centre del camp i escasses ocasions. D’aquesta manera es va arribar al final dels primers 45 minuts amb el resultat momentani d’1-0.

La segona part del derbi va començar amb molta intensitat per part dels dos conjunts, que van encadenar diversos xuts llunyans sense conseqüències al marcador. La primera ocasió clara va ser per als homes de Manel Cazorla. Sergey va assistir Joe, però la rematada va acabar a les mans de Jordi Chiné (9’). Dos minuts més tard, l’exjugador del Borges Montoy va aprofitar una bona centrada per, de cap, aconseguir el gol de l’empat (1-1, 56’).

Arran de la igualada visitant, l’EFAC va aconseguir el control del partit, si bé Eudald va poder tornar a avançar els seus al minut 70 amb un tret llunyà després d’un barret, però Jordi Chiné va aturar la pilota sense problemes. Al 78 va arribar el gol de la remuntada de l’EFAC gràcies a una gran rematada de cap de Joel Chiné després d’una falta assenyalada a prop de la zona del córner (1-2). Soriano va intentar salvar almenys un punt en el minut 86, però de nou Jordi Chiné va desbaratar l’ocasió.