L’Eix reparteix mascaretes, guants i desinfectant als comerços

S.C.D.
Publicat: 
09-05-2020
Actualitzat: 09-05-2020 12:08
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L’Eix reparteix mascaretes, guants i desinfectant als comerços

L’associació de comerciants de l’Eix Comercial de Lleida va començar ahir la distribució de material i productes sanitaris per als associats, que estan adaptant els establiments per poder reobrir. Segons va explicar el president de l’entitat, Llorenç González, “els donem mascaretes, guants, gels desinfectants de superfícies i els comerciants han de venir a la nostra seu per recollir-los d’un en un”.

Des de l’entitat esperen que el repartiment es prolongui al llarg de la setmana que ve perquè en els pròxims dies els comerços de menys de 400 metres quadrats puguin reobrir “ja que confiem a poder passar a la fase 1”, va assenyalar González.

Per la seua banda, alguns establiments de l’Eix han tornat a l’activitat oferint serveis de cita prèvia als clients. Malgrat que la gran majoria de comerços d’aquesta zona comercial segueixen tancats, algunes franquícies com Stradivarius, del grup Inditex, i petites botigues sí que atenen per torns.

Des de l’associació han recomanat a totes les botigues de roba que planxin les peces que s’utilitzin amb vapor a més de 40 graus com a mesura preventiva i que desinfectin els emprovadors després de cada ús. La reobertura dels comerços pel pla de desescalada ha estat desigual a Lleida ciutat, ja que mentre que en zones com l’Eix tot just han obert botigues, en altres com la Zona Alta ho han fet la majoria. Als comerços de barri la reobertura també ha estat desigual a excepció de les perruqueries, que han obert gairebé totes.

Comparteix

També t'interessarà