L'EMAU de Lleida renova la seva pàgina web

REDACCIÓ
Publicat: 
26-05-2023
Actualitzat: 26-05-2023 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'EMAU de Lleida renova la seva pàgina web

L’Empresa Municipal d’Agenda Urbana (EMAU) ha estrenat una nova pàgina web, que ofereix tota la informació sobre els serveis que presta en els àmbits de l’habitatge i de la mobilitat. La pàgina pot consultar-se a través de les adreces emau.paeria.cat i www.paeria.cat/ca/serveis/emau/. La pàgina funciona com un subsite de la de l’Ajuntament.

Entre els continguts que es poden consultar en l’àmbit de l’habitatge, s’hi troba la informació sobre el funcionament de l’Oficina Local d’Habitatge, la Mesa d’emergències, els concursos per l’adjudicació d’habitatges o la informació sobre les diferents ajudes que gestiona el Servei pel dret a l’habitatge.

Pel que fa a l’àmbit de la mobilitat, a la web es pot consultar tota la informació relativa als serveis d’aparcament regulat en superfície (la zona blava) i el servei de dipòsit i grau municipal, com la normativa que ho regula, les tarifes i altres dades d’interès.

Des d’aquesta web també es podrà consultar altra informació relacionada amb l’EMAU, com dades bàsiques sobre l’empresa, els seus òrgans de govern, les memòries anuals, els estatuts i l’enllaç al perfil del contractant.

El passat mes de desembre l’Ajuntament de Lleida va posar en marxa la renovació integral de la seva web.

Comparteix

També t'interessarà