Les 18es Jornades de Salut d'Alpicat finalitzem amb la xarrada 'Com aconseguir dormir bé sense fàrmacs'

REDACCIÓ
Publicat: 
29-11-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Les 18es Jornades de Salut d'Alpicat finalitzem amb la xarrada 'Com aconseguir dormir bé sense fàrmacs'
    Peu de foto: 
    Ajuntament d'Alpicat

Les Jornades de Salut d'Alpicat van tancar aquest dimarts la seva 18a edició amb la xarrada ‘Com aconseguir dormir bé sense fàrmacs’, a càrrec de Núria Roure Miró, psicòloga doctorada experta en son.

Aquesta era la darrera de les quatre sessions programades en aquesta nova edició de les Jornades de Salut, una activitat organitzada per l’Ajuntament i l’Àrea Bàsica de Salut Lleida Rural Nord que, com és habitual, ha proposat un seguit de xerrades sobre temes relacionats amb la medicina i la salut a càrrec d’especialistes contrastats.

Les conferències s’han fet tots els dimarts de novembre a la Sala d’actes del Casal amb entrada lliure i gratuïta. La primera d’elles va tractar sobre ‘Càncer de mama (deteccions i avenços aconseguits)’ i va anar a càrrec del doctor Serafín Morales Murillo, cap de la secció d’oncologia mèdica de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida.

Va prendre el relleu el ginecòleg Xavier González Tallada, que va parlar sobre ‘Menopausa (símptomes, causes i etapes)’, mentre que la tercera entrega va anar a càrrec de David García Belmonte i Jaume Pelegrí Gabarro, uròlegs especialistes en cirurgia robòtica, que van tractar sobre ‘Avanços tecnològics en medicina’.

Comparteix

També t'interessarà