Les bastides ja cobreixen la façana de la Porta dels Apòstols de la Seu Vella

REDACCIÓ
07-11-2019
  • Les bastides ja cobreixen la façana de la Porta dels Apòstols de la Seu Vella

La façana de la Porta dels Apòstols de la Seu Vella ja està oculta darrere de l’estructura de bastides que, des de la setmana passada, instal·len operaris de la firma valenciana Cyrespa Arquitectónico, encarregada de la restauració d’aquest element del conjunt monumental.

Les bastides no només ja cobreixen l’espai de la portalada sinó que també s’estenen per la façana cap a la dreta, fins als peus del campanar. S’ha de recordar que aquesta empresa també es va adjudicar les obres de restauració del templet superior del campanar i els pisos interiors de la torre, per a la qual cosa també va començar la setmana passada a instal·lar una bastida exterior.

D’aquesta manera, encara que el monument de la Seu Vella seguirà obert al públic amb els horaris habituals i els mateixos accessos, la façana exterior de la Porta dels Apòstols estarà coberta durant els treballs de restauració per les bastides i lones de protecció totalment. A més, una part del baluard de l’Assumpció no serà accessible ja que es reservarà un espai amb tanques per a la provisió de materials destinats a les obres.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next