Les biblioteques de la UdL reobren al 50% d'aforament

REDACCIÓ
23-11-2020
  • Les biblioteques de la UdL reobren al 50% d'aforament

Les sales de lectura de les biblioteques de la Universitat de Lleida (UdL) tornen a estar disponibles per al públic des d'aquest dilluns, 23 de novembre, seguint el pla d'obertura progressiva d'activitats programat per la Generalitat de Catalunya. Segons els criteris del primer tram, l'aforament està limitat al 50%. Mentre, la docència teòrica continua en format virtual, seguint les recomanacions del Govern. La recuperació de la presencialitat està prevista a partir de la quarta fase.

Les biblioteques de la UdL obren aquesta setmana entre les 09.00h i les 19.00h, de dilluns a divendres. La de la Facultat de Lletres, a més, funcionarà tot el cap de setmana de 09.00h a 21.00h. Aquest darrer serà l'horari que s'apliqui a la resta d'instal·lacions a partir del proper dilluns, 30 de novembre. L'ampliació de l'aforament fins el 70% està prevista al tercer tram del pla de reobertura.

Quant a la docència teòrica, continua en format virtual, seguint les recomanacions de la Generalitat. Les excepcions són les pràctiques clíniques, les pràctiques externes i les activitats d'avaluació programades. La recuperació de la presencialitat està prevista a partir de la quarta fase d'obertura progressiva programada pel Govern, tot i que poden haver modificacions.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta