Les Borges Blanques enceta una nova temporada de ball d'envelat al Pavelló de l'Oli

REDACCIÓ
Publicat: 
01-10-2022
Actualitzat: 01-10-2022 13:11
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Les Borges Blanques enceta una nova temporada de ball d'envelat al Pavelló de l'Oli
  • Les Borges Blanques enceta una nova temporada de ball d'envelat al Pavelló de l'Oli
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Les Borges Blanques

Les Borges Blanques enceta aquest diumenge una nova temporada de ball d’envelat al Pavelló de l’Oli, que està previst allargar durant tota la tardor i tot l’hivern, amb actuacions musicals setmanals que es duran a terme els diumenges al vespre. La inauguració, aquest diumenge, 2 d’octubre, serà a càrrec del grup Panamà, que oferirà un repertori totalment ballable, a partir de les 19:00 hores.

Per als mesos d’octubre, novembre i desembre, el consistori borgenc ha programat un total d’11 actuacions, una cada diumenge fins a les festes de Nadal. En concret, el pròxim diumenge, 9 d’octubre, portarà el seu directe al Pavelló de l’Oli la formació Grup 43. El diumenge, 16 d’octubre, a la mateixa hora, serà el torn de l’agrupació Jalaysa. Igualment, el 30 d’octubre actuarà el grup Madison.

Actuacions de novembre i desembre

Per al mes de novembre hi ha previstes les actuacions d’Albert Show, Paris La Nuit, Cocktail i Mediterranea, els dies 6, 13, 20 i 27 de novembre, respectivament. Pel que fa al mes de desembre, actuaran els grups Madison, Atlantics i Cocktail, els dies 4, 11 i 18 de desembre.

El preu de l’entrada serà de 3 euros per actuació, i les persones assistents la podran adquirir a la mateixa recepció del Pavelló de l’Oli. Està previst que les actuacions musicals s’allarguin durant els primers mesos de l’any 2023 amb noves propostes i noves formacions musicals de proximitat que s’encarregaran de posar ritme als diumenges a la capital de les Garrigues.

Comparteix

També t'interessarà