Les Borges Blanques viu un cap de setmana ple d'activitats amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat

REDACCIÓ
Publicat: 
24-09-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Les Borges Blanques viu un cap de setmana ple d'activitats amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat
    Peu de foto: 
    Ajuntament de les Borges Blanques

Per finalitzar la setmana europea de la mobilitat, l’Ajuntament de les Borges Blanques ha organitzat, a través de l’associació ‘les intrèpides’ una passejada pel nucli històric per tal de comprovar-ne de la mà de persones amb mobilitat reduïda l’accessibilitat. A continuació, a la una del migdia i a la Plaça U d’Octubre, Francesc Balcells, alcalde de l’Ajuntament de Palau d’Anglesola i ‘Som Mobilitat’, han explicat l’experiència realitzada a la seva població sobre mobilitat elèctrica compartida.
 
A les 9 del matí, el Centre Excursionista Borges Garrigues ha organitzat una baixada de ràpel pel campanar de l’església, que ha finalitzat amb un toc de campanes per commemorar el 40è aniversari del CEBG.
 
Al pavelló de l’oli, ha tingut lloc la Festa Africana organitzada per l’Associació Africana de les Borges Blanques, de les 12 del migdia i fins a la matinada, amb mercat tradicional i tallers. S’ha ofert gastronomia 100% africana i també s’ha gaudit de percussió i dansa africana. La jornada ha finalitzat amb el concert de la formació barcelonina Sam Sussoh & Mandin Africa i els seus ritmes africans mesclats amb reggae i salsa.
 
En el terreny esportiu, al pavelló Francesc Macià, s’ha disputat el IV Trofeu Ciutat de Borges, amb el Laguna de Cambrils, el Tortosa i el Futbol Sala Borges. El guanyador ha estat el FS Tortosa, amb els següents resultats: FS Borges 3 - FS La Laguna 3; FS La Laguna 2 – FS Tortosa 8; FS Borges 1 – FS Tortosa 3.

Comparteix

També t'interessarà