Les Borges ‘es mulla’ un any més per l’esclerosi múltiple

REDACCIÓ
10-07-2021
  • Les Borges ‘es mulla’ un any més per l’esclerosi múltiple

Les Borges Blanques se suma aquest diumenge, 11 de juliol, a la campanya ‘Mulla’t’ a favor de l’esclerosi múltiple, una iniciativa que tindrà lloc a les piscines municipals i que servirà per recaptar fons per per aturar l'impacte d'aquesta malaltia neurodegenerativa amb la qual conviuen 9.000 persones de tot Catalunya.

Durant tot el dia, les persones que s’apropin a les piscines de la capital de les Garrigues podran col·laborar amb la investigació de l’esclerosi múltiple. El consistori borgenc donarà l’import de totes les entrades que s’adquireixin durant l’11 de juliol a la iniciativa ‘Mulla’t’ de la la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), que es promou a unes 450 piscines catalanes i que vol aconseguir 300.000 euros per posar fi a aquesta malaltia, per ara incurable. El matí de diumenge, a més a més, el recinte de les piscines borgenques també serà el punt de venda de diversos productes solidaris de la FEM.

Celebració de Sant Cristòfol i teatre per amenitzar el cap de setmana

Aquest dissabte, 10 de juliol, la Font Vella, a la vora de l'Ermita de Sant Cristòfol, acollirà la tradicional benedicció de vehicles que es duu a terme en aquesta festivitat. En concret, a partir de les 12.30 hores tindrà lloc una missa i, en acabar, es farà la benedicció, a càrrec de l’associació d’Amics de la Font Vella en col·laboració amb el consistori borgenc.

D’altra banda, aquest dissabte a les 19.00 hores, tindrà lloc l’espectacle ‘Ofec’, de la mà de la companyia Les Cícliques, al passeig del Terrall de la capital garriguenca. Es tracta d’un espectacle on el cos esdevé el protagonista per donar a conèixer l’opressió a què estan sotmeses les dones. Un espectacle reivindicatiu totalment gratuït pel que és necessària la inscripció prèvia a través del web de cultura del consistori borgenc, culturaborgesblanques.cat

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?