Les Borges fa un balanç positiu d’una Festa Major que ha estat un “premi”

REDACCIÓ
09-09-2021
  • Les Borges fa un balanç positiu d’una Festa Major que ha estat un “premi”

L’alcaldessa de les Borges Blanques, Núria Palau, ha valorat molt positivament la recuperació de la Festa Major del municipi, del 3 al 7 de setembre, després d’un any d’aturada a causa de la pandèmia i ha explicat que aquesta Festa Major ha estat un “premi” per als borgencs i borgenques que s’han hagut de privar del lleure, la vida associativa i cultural per complir amb les mesures de prevenció de la pandèmia.

Núria Palau ha volgut agrair la seva tasca a la Comissió de Festes de les Borges, “que han fet una feina immillorable per oferir-nos una Festa Major segura i en què s’han complert totes les mesures de seguretat”. Palau també ha tingut unes paraules per a la brigada municipal, encarregada de dur a terme tots els preparatius de la celebració perquè la gent pogués gaudir de la festa. Igualment, ha reconegut també la tasca de vigilància de la policia, en una Festa Major en què “ha estat tot controlat, no hi ha hagut incidents, i, en general, tothom s’ha comportat d’una manera cívica”.

Un premi per als borgencs i borgenques que s’han demostrat responsables

En aquest sentit, l’alcaldessa de les Borges ha explicat que la celebració ha estat un “premi” per tots els borgencs i les borgenques que han fet les coses com tocava, que es van confinar quan ens ho van demanar, s’han privat del lleure, de la vida associativa i cultural i han complert amb les mesures, ha explicat Palau. Així mateix, ha destacat el “bon comportament” de tothom durant els dies de celebració. “La gent tenia ganes de festa, i s’ha bolcat en la celebració”, que ha tingut bona part dels espectacles amb l’aforament complet, “per al qual cosa també demanem disculpes a aquelles persones que, per qüestions d’aforament, no han pogut comprar les seves entrades”, ha dit.

Aquesta ha estat per a Palau una Festa Major de “recuperació” de la vida cultural. “Hem recuperat l’esperit de la festa, el fet de poder sortir al carrer i esplaiar-nos”. L’alcaldessa de les Borges confia que l’any que ve ja es pugui recuperar la celebració d’abans de la pandèmia, amb actes multitudinaris i la recuperació de la Festa de Gegants d’altres anys.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria d'ampliar l'edat mínima per consumir alcohol?