Les Borges prepara l’obertura de les piscines municipals per al pròxim 18 de juny

REDACCIÓ
05-06-2021
  • Les Borges prepara l’obertura de les piscines municipals per al pròxim 18 de juny
    Peu de foto: 
    Les Borges prepara l’obertura de les piscines municipals per al pròxim 18 de juny

L’Ajuntament de les Borges Blanques està ultimant els detalls per poder donar inici a la temporada a les piscines municipals el pròxim 18 de juny. Durant aquestes setmanes, han tingut lloc els treballs de neteja i manteniment de l’espai, s’han omplert les piscines i s’ha dut a terme el repintat i el condicionament dels vestidors.

Enguany, l’espai de les piscines tindrà control d'accés a la zona de bany, que es farà mitjançant una aplicació mòbil que oferirà la possibilitat de treure entrades o bé abonaments de temporada. Així mateix, l'aplicatiu, que es va estrenar l’any passat, també donarà dades en temps real, per la qual cosa tant el consistori com els usuaris podran saber l'estat de l'aforament abans d'accedir-hi, i, si s’escau, notificar incidències a les persones usuàries. Està previst que la temporada s’allargui fins al dia 3 de setembre.

A diferència de l’any passat, aquesta temporada no està previst fer torns per banyar-se, ja que, segons ha explicat la regidora d’Esports de l’Ajuntament de les Borges, Maricel Viladoms, “el recinte de les piscines té una gran superfície que admet, tot i les restriccions d'aforament, un gran nombre d'usuaris i gairebé mai s'arriba al màxim permès, a la vegada que es pot conèixer aquest aforament a temps real, de forma que no hem vist necessari dividir les hores d’obertura en diferents torns”.

Pel que fa a les possibles restriccions derivades de la crisi sanitària, Viladoms ha explicat que el consistori es troba a l'espera de les mesures que publiqui la Generalitat mitjançant el PROCICAT, i ha dit que “ho adaptarem segons la situació”.

Preus de la temporada 2021

Els abonaments de temporada seran gratuïts fins als 5 anys. Per a infants i joves (dels 5 als 17 anys) tindran un cost de 20 euros, per als adults (a partir de 18 anys) seran de 35 euros, pels jubilats de 21 euros i per a les persones amb carnet jove de 25 euros.

Les famílies nombroses i les monoparentals tindran un 50% de descompte, i les persones en situació d’atur també tindran un 30% de descompte en els abonaments de temporada. Les persones que tinguin una discapacitat entre el 33% i el 49% només hauran de pagar la meitat del preu de l’entrada, i les que tinguin un grau de minusvalidesa superior al 50% tindran l’abonament totalment gratuït.

Les persones usuàries de les piscines podran escollir entre la compra d’entrades individuals, que oscil·len entre els 2,5 i els 4 euros, i també abonaments per a 10 sessions, per un preu entre els 15 i els 25 euros. Durant tota la temporada de piscines, a més a més, està previst dur a terme cursets de natació.

Gestió del servei de bar i neteja i desinfecció de les piscines

El consistori borgenc també ha obert la concessió de la gestió del servei de bar de les piscines, ja que així es va aprovar en Junta de Govern Local, amb un pressupost de licitació de 968 euros, IVA inclòs. Les persones que vulguin presentar una oferta, tenen temps fins al 4 de juny.

Igualment, s’ha obert la borsa de treball per al servei de neteja i desinfecció de les piscines. El consistori requereix dues persones per dur a terme una jornada de dilluns a diumenge, en dos torns diferenciats, i ha obert la convocatòria per tal que totes les persones interessades puguin portar currículum a la recepció de l'Ajuntament en horari d'oficina, fins aquest 3 de juny.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?