Les Borges prepara una revetlla de Sant Joan ambiciosa, tot i la Covid-19

REDACCIÓ
Publicat: 
22-06-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • Les Borges prepara una revetlla de Sant Joan ambiciosa, tot i la Covid-19
 • Les Borges prepara una revetlla de Sant Joan ambiciosa, tot i la Covid-19
  Peu de foto: 
  Grup Fadunito, disco infantil itinerant
 • Les Borges prepara una revetlla de Sant Joan ambiciosa, tot i la Covid-19
  Peu de foto: 
  Dj Moncho

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha presentat aquest dimecres el programa d’activitats vinculat a la revetlla de Sant Joan 2020, una celebració que, segons la regidora de Cultura, Ariadna Salla, “serà el més ambiciosa possible que ens permet l’emergència sanitària, però que gràcies a la implicació i la imaginació de la Comissió de Festes, i a les noves tecnologies, estem convençuts que serà especial i divertida”.

L’Ajuntament ha organitzat una revetlla de Sant Joan adaptadada a la situació actual, juntament amb l’empresa OA2 Produccions de Cervera que ha desenvolupat el projecte “La Festa Sobre Rodes”, en aquesta ocasió l’escenari mòbil escollit és el del format dj’s, un escenari de 18m2 amb equip de so e il·luminació, pantalles led, efectes de foc i confeti entre d’altres, aquest format permet evitar aglomeracions de gent, anunciant prèviament el recorregut, i emetent l’actuació en directe via streaming pel canal youtube de l’Ajuntament, oferint varies possibilitats a tota la població de seguir les actuacions en directe, aconseguint així repartir la gent en diferents espais per mantenir les distàncies de seguretat,  ja sigui quan en  la terrassa d’algun bar, al carrer, cotxe, al menjador de casa...

Així, les activitats començaran el dimarts, 23 de juny, a les 19 hores, amb l’espectacle de disco infantil itinerant, a càrrec de la companyia Fadunito.com. A partir de les 20.15 hores, hi ha prevista l’arribada de la tradicional flama del Canigó, que enguany farà un recorregut per la població amb diverses entitats locals, i els municipis garriguencs que ho desitgin podran recollir-la allí. Tot seguit, a les 21 hores, es durà a terme la lectura del Manifest de la Flama 2020.

A les 23.30 hores, s’ha programat un petit espectacle de pirotècnia, a càrrec dels Diables Borjuts i dels Diables del Grup Recerca, des de dos punts molt visibles de la capital de les Garrigues. A la mateixa hora, per a implicar encara més a les famílies borgenques, s’ha previst una encesa de bengales als balcons, que es podran recollir el dissabte, 20 de juny, a partir de les 18 hores: al Raval de Lleida (altura de les Cases Barates), av. Jaume I, Parc Josep Triquell, la plaça Europa, i Raval del Carme (altura dels Blocs del Carme). Igualment, el diumenge, 21 de juny, a partir de les 10 hores del matí, es podran recollir les bengales a l’av. Francesc Macià, c\Lluís Companys, plaça de les Escoles, c\Sant Pere (altura de l’antic CAP), plaça de la Capella i plaça de l’1 d’octubre.

A continuació, les borgenques i els borgencs podran gaudir de “La Festa Sobre Rodes”, amb la sessió del Dj Moncho pels carrers. Enguany, més enllà de la itinerància dels espectacles pels carrers de les Borges, totes aquestes actuacions es podran seguir en directe pel canal a Youtube de l’Ajuntament de les Borges Blanques:
https://www.youtube.com/channel/UCDRS69b_rowilod-8PlUwlg/.

Recorreguts

Pel que fa al recorregut, tant l’espectacle infantil com la Festa Sobre Rodes, sortiran des del Raval de Lleida (a l’altura de la benzinera), seguiran per l’av. de les Garrigues, av. Jaume I, carrer Carrasco i Formiguera, Passeig del Terrall, av. de la Sardana, carrer Via Aurèlia, carrer Onze de Setembre, plaça d’Europa, Raval del Carme, carrer Ensenyança, i finalitzaran a la Placeta del Terrall.

Comparteix

També t'interessarà