Les Borges rebrà aquest divendres l’Asisa Borges Vall, proclamat campió de la Copa del Rei de Tennis Taula

REDACCIÓ
17-03-2022
  • Les Borges rebrà aquest divendres l’Asisa Borges Vall, proclamat campió de la Copa del Rei de Tennis Taula

Les Borges Blanques rebrà aquest divendres, 18 de març, l’equip de tennis taula Asisa Borges Vall, proclamat campió de la Copa del Rei 21/22. Els jugadors que conformen l’equip atendran els mitjans de comunicació acompanyats de l’alcaldessa de les Borges, Núria Palau, del president del club, Enric Vall, i de la regidora d’Esports del consistori borgenc, Maricel Viladoms, entre altres.

L’acte de rebuda tindrà lloc a les 13 hores, a la Sala de Plens del consistori borgenc. Es tracta d’una trobada que té lloc després que el passat 10 de març el club esportiu borgenc es proclamés campió de la Copa del Rei, per tercera vegada a la història.

En concret, assistiran a l’acte, a més del president del club i de les autoritats del consistori, la vicepresidenta del CTT Borges, Teresa Lasa, i el vocal del club Manel Garcia. Pel que fa als esportistes, hi assistiran el capità, Marc Duran, i els jugadors Joan Masip, Alberto Lillo i Viktor Brodd.

El CTT Borges havia aconseguit el títol de Copa del Rei els anys 2013 i 2017 i amb aquesta nova gesta esportiva, ha aconseguit una tercera victòria  davant el Cajasur Priego de Córdoba per 3-2, en una final que es va disputar a Santander.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta