Les caramelles omplen de música el centre de la Seu

REDACCIÓ
21-04-2019
  • Les caramelles omplen de música el centre de la Seu

Setanta cantaires i una dotzena de músics de la Germandat de Sant Sebastià van recórrer ahir a la tarda els carrers del centre històric de la Seu d’Urgell al ritme de les tradicionals caramelles de Pasqua. Concretament, el repertori d’aquest any va estar conformat pel vals La festa de Pasqua, L’havanera del Vallès i la sardana Les noies de la Seu. Es tracta d’obres pròpies o escrites per autors locals, com l’havanera Pell bruna del Segre, una peça escrita pel músic d’Oliana Jaume Patsi, que el cor de caramelles de la Germandat de Sant Sebastià no havia recitat en els últims dotze anys.

Quant a Les noies de la Seu, recentment van rebre la partitura original per part de l’autor com a agraïment a la seua recuperació i interpretació en els últims anys. Els més petits van escalfar motors al matí amb la sessió infantil de les caramelles.

Prop d’un centenar de nens van omplir el centre de la capital de l’Alt Urgell de música i barretines roges, continuant així amb una de les tradicions més arrelades a la ciutat. L’acte va ser organitzat per l’Escola Municipal de Música (EMM) i les escoles Albert Vives, Pau Claris, La Valira i La Salle de la nostra ciutat, així com les seues respectives Ampes. En la jornada d’avui, el cor de la Germandat de Sant Sebastià tornarà a recitar les caramelles (10.00 hores) pels carrers de l’Eixample, fent una parada a la Cooperativa del Cadí i a la Llar de Sant Josep.

Notícies relacionades: 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que en els últims anys s'han incrementat la intolerància en la nostra societat?