Les claus d'una bona ventilació contra la covid-19

REDACCIÓ
15-05-2021
  • Les claus d'una bona ventilació contra la covid-19

Enginyers Lleida, amb el Consell de Col·legis d'Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya (CCETIC), ha organitzat el seminari web 'Ventilació de locals de pública concurrència contra la Covid-19', amb el qual es donaran les principals claus per lluitar contra la Covid-19 amb una correcta ventilació dels espais. Aquesta jornada està dirigida a tècnics i responsables de locals de lleure com bars, restaurants, teatres i cinemes; així com centres educatius i residències. El degà d'Enginyers Lleida, Ramon Grau i el coordinador del col·legi Vicent Caballer han presentat la jornada aquest matí a la seu d'Enginyers Lleida.

L'activitat estarà impartida per especialistes de la Fundació Saltoki, compta amb la col·laboració de l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) de la Generalitat de Catalunya i se celebrarà el dimecres, dia 19 de maig, entre les 10.30 i les 11.30 hores.

L'acció s'emmarca dins la campanya "És l'hora de l'enginy" amb la qual els col·legis catalans d'Enginyers Tècnics Industrials destaquen el seu compromís amb la societat per la superació de la pandèmia, des del punt de vista sanitari, i la reactivació econòmica del país.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta