Actualitat

Més notícies »

Les dones a la música centren la setmana cultural de l'Intèrpret i el Conservatori proposa més de 30 activitats

REDACCIÓ
13-02-2018

Dos dels grans centres educatius musicals de la ciutat de Lleida van obrir ahir les respectives setmanes culturals, amb un ampli programa de desenes de tallers, xarrades i conferències i classes magistrals per a més de 1.500 alumnes, a més de concerts i altres activitats obertes al públic cada tarda fins divendres.

El Conservatori i Escola Municipal de Música té previstes més d’una trentena d’activitats per a tots els públics. La jornada culmina a la sala 2 de l’Auditori amb un concert pedagògic per conèixer els instruments de vent-metall, a càrrec del quintet de metalls de l’Orquestra Simfònica del Vallès. La novetat d’aquest any serà un taller sobre composició de bandes sonores de pel·lícules, que impartirà el creador musical especialitzat en audiovisual Josep Maria Baldomà, en col·laboració amb la Mostra de Cinema d’Animació Animac.

Per la seua part, l’escola i conservatori privat L’Intèrpret ha dedicat la 21 edició de la setmana cultural a les dones en la música. Així, els responsables del centre han preparat una programació d’activitats que té com a eix transversal el paper de la dona en la història de la música, amb més de cinquanta tallers i sessions obertes al públic cada dia a les 20.00 hores del vespre. Ahir es va protar a terme la primera, una tertúlia amb la participació de M. Carme Valls (directora de la Coral Shalom), Puri Terrado (directora de l’Auditori), Rosa Tolmos (pedagoga i professora de música) i la mezzosoprano lleidatana Marta Infante.

Comparteix

També t'interessarà

Agenda

maig

dl dt dc dj dv ds dg
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Enquesta