Les estacions d’esquí, al cent per cent per al Carnaval

E. FARNELL
14-02-2020
  • Les estacions d’esquí, al cent per cent per al Carnaval

Els establiments hotelers pròxims a les pistes d’esquí preveuen un ocupació de gairebé el 100% aquest cap de setmana amb sol i altes temperatures. Les reserves als hotels a peu de pistes tant a la Val d’Aran com a l’Alta Ribagorça, el Sobirà i el Solsonès ja han superat el 80% per al Carnaval (21 i 22 febrer), segons els responsables dels centres.

Les condicions de les pistes són immillorables des de fa un mes, quan les nevades van deixar gairebé dos metres de neu a les cotes altes dels complexos. Tanmateix, la calor ha estat la protagonista en les tres últimes setmanes i els responsables dels complexos confien en una baixada de les temperatures per continuar oferint tots els dominis esquiables de cara al cap de setmana de Carnaval, que si continuen així, es mantindran al 100%. Mentrestant els complexos hivernals acullen centenars de nens a les classes per dominar l’esport blanc i ja preparen actes per a la celebració del Carnaval. Al Sobirà, els responsables de les estacions de Port Ainé i Espot van apuntar que aquest cap de setmana i el de Carnaval són dels millors de la temporada, durant els quals es preveu una molt bona afluència d’esquiadors. A Port Ainé se celebrarà dissabte una degustació de caragols organitzada per la Fecoll.

En la mateixa línia es van manifestar els responsables de les estacions de Boí Taüll, que van apuntar que fins i tot han de reforçar serveis. Les estacions de nòrdic també preveuen una molt bona afluència d’esquiadors durant el cap de setmana i les previsions per a Carnaval són excel·lents, segons va explicar la portaveu de complexos d’esquí nòrdic, Inma Obiols. Va assenyalar que una baixada de les temperatures ajudaria les estacions.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta