Les estades Esportmania de Lleida entre els 50 projectes més importants de l'estat en reducció de la desigualtat

REDACCIÓ
Publicat: 
15-03-2023
Actualitzat: 06-06-2023 13:36
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Les estades Esportmania de Lleida entre els 50 projectes més importants de l'estat en reducció de la desigualtat
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

Les estades esportives d’estiu Esportmania que impulsa l’Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria d’Esports, amb la col·laboració de l’Associació Esportiva Píbody, han estat incloses entre els 50 projectes més importants de l’estat espanyol en l’objectiu de reducció de la desigualtat, en el marc de l’Agenda 2030.

El reconeixement l’atorga la  Federación Española de Municipios y Provincias en col·laboració amb el Consejo Superior de Deportes que elaboren la ‘Guía de buenas prácticas sobre iniciativas locales que mediante el deporte avancen en el cumplimiento de la reducción de la desigualdad en el marco de la agenda 2030’.

La guia incorpora aquests 50 projectes que serveixen per explicar que l’esport és una eina útil per a estendre el coneixement i contribueix a la reducció de desigualtats entre tot tipus de persones.

El regidor d’Esports, Ignasi Amor, ha manifestat que “ens ha fet molta il·lusió aquest reconeixement, perquè demostra la bona línia de treball que es realitza no només des de l’àrea d’esports, sinó també a nivell transversal amb moltes regidories que directament o indirecta participen en el disseny d’Esportmania”.

El reconeixement a les estades d’estiu d’ESPORTMANIA de La Paeria s’acompanya amb una subvenció de 6.853,74€ que s’invertirà en donar més i millor atenció als nens i a les nenes que hi participen.

Comparteix

També t'interessarà