Les festes majors prenen Ponent

REDACCIÓ / J.GÓMEZ
04-08-2019
  • Les festes majors prenen Ponent
  • Les festes majors prenen Ponent
  • Les festes majors prenen Ponent
  • Les festes majors prenen Ponent
  • Les festes majors prenen Ponent

El mes d’agost és sinònim de festa major a la província de Lleida. Durant aquest cap de setmana, la música, les orquestres i el ball han omplert ja diversos municipis de Ponent com per exemple Golmés, Barruera, Ivars, Gerb, Tarroja, l’Albi, Rocafort de Vallbona o el barri lleidatà de Pardinyes. En aquest últim, ahir es van dur a terme diverses activitats com la tradicional estirada de la corda, un sopar popular, un espectacle de varietats i els concerts dels grups Trio Habana i Albarock.

A Golmés, un total de 7 colles sardanistes van participar ahir en la segona edició d’una exhibició de sardanes que va acollir el pavelló Salvador Ezquerra. L’acte, emmarcat en la festa major de Sant Salvador, va servir per presentar una sardana dedicada al municipi, Golmés, vila del Pla, obra del compositor local Òscar Barqué. Per aquesta raó, el municipi li va retre homenatge i li va entregar un trofeu. A la nit, estava previst que els grups Doctor Prats, Roba Estesa i Selva Band posessin la nota musical del dia gran de la festa.

Així mateix, a l’Albi divendres es va celebrar el sopar popular de la festa major i joves i no tan joves van gaudir del tradicional correfoc, encara que amb algun incident. Durant la festa es va produir un petit incendi de matolls de quatre metres quadrats, que els mateixos veïns van sufocar. Ahir va tenir lloc una trobada de gegants. Finalment, a Tarroja els petits de la casa van gaudir de la festa de l’escuma mentre que a Rocafort de Vallbona ho van fer en un parc aquàtic.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta