'Les Garrigues en Flor' triplica el nombre de participants

REDACCIÓ
12-07-2018
  • 'Les Garrigues en Flor' triplica el nombre de participants
  • 'Les Garrigues en Flor' triplica el nombre de participants
  • 'Les Garrigues en Flor' triplica el nombre de participants
  • 'Les Garrigues en Flor' triplica el nombre de participants

Un total de 228 veïns i veïnes de 23 pobles de les Garrigues han participat en la segona edició del concurs 'Les Garrigues en Flor' organitzat pel Consell Comarcal. L'objectiu del concurs és embellir amb plantes i flors les cases, places i carrers de la comarca, tot remarcant la riquesa patrimonial i paisatgística de les Garrigues. En l'edició d'enguany les xifres de participació han estat molt superiors a les de la primera, en la qual van participar 70 persones de 15 pobles.

El Consell Comarcal de les Garrigues va entregar ahir els premis del jurat i el premi popular del concurs en un acte organitzat a l'escola de la Mancomunitat dels Torms. El guanyador en la categoria de millor casa ha estat Jaume París Pujol de Tarrés; el segon premi a la millor casa ha estat per a Dolors Rius i Solé de Juneda; el guardó per al millor carrer ha estat per al carrer Calvari dels Torms; i el premi a la millor ornamentació de l'espai públic ha recaigut en l'Ajuntament de Puiggròs. El premi popular votat a través de Facebook ha estat per a l'Escola del Soleràs.

Una de les novetats d'aquesta edició ha estat la senyalització de les cases, carrers i places que participaven en el concurs amb un distintiu de l'organització, per fer-los més visibles per als visitants. A més, per primer any s'ha premiat l'espai públic ornamentat per l'ajuntament, en aquest cas el de Puiggròs. El premi consisteix en una jornada tècnica sobre paisatge urbà i ornamentació i decoració de carrers. La resta de premiats han rebut un lot de productes de les Garrigues.

“Les Garrigues en Flor” és una iniciativa que s’inclou dins del pla estratègic comarcal Les Garrigues fent camí, amb l’objectiu d’incentivar l’autoestima dels pobles alhora que els visitants poden descobrir la seva bellesa.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next