Les piscines municipals dels Alamús obren portes amb millores i novetats en les instal·lacions

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
13-06-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Les piscines municipals dels Alamús obren portes amb millores i novetats en les instal·lacions
    Peu de foto: 
    Nova escala d’accés per a persones amb mobilitat reduïda ©Ajuntament dels Alamús

Enguany, les piscines municipals dels Alamús obriran les portes aquest divendres 14 de juny, a les 11 del matí, amb una sèrie de renovacions destinades a millorar l’experiència i la seguretat dels usuaris, vilatans i vilatanes. Les actuacions dutes a terme han estat significatives i abasten diverses àrees clau de les instal·lacions.

Les millores inclouen la renovació completa de la gespa i la substitució de tots els aspersors, així com la recalibració del sistema de reg per tal de recuperar àrees de gespa que estaven malmeses des de feia anys. Les piscines també han estat objecte de millores importants: s’han reparat les zones danyades i s’han reposat les llosetes petites que faltaven. També s’han rejuntat totes les superfícies, tant de la piscina gran com de la petita.

A més a més, s’ha adquirit una escala d’accés d’un metre d’amplada per a persones amb mobilitat reduïda, amb un cost de 4.200 euros. Aquesta escala, equipada amb set esglaons i dues baranes, permet una entrada molt més còmoda i segura per a tothom, des dels més petits fins als més grans.

Per millorar l’espai recreatiu, s’han afegit dues taules de jocs, una de parxís i una d’escacs, juntament amb una taula de ping-pong, cosa que ha suposat una inversió de 1.900 €. També s’han adquirit 14 noves hamaques per prendre el sol, amb una inversió total d’uns 1.200 euros.

Pel que fa a les tarifes, també hi ha hagut modificacions, i s’han ajustat per fer-les més accessibles i equitatives. Les persones empadronades i/o amb propietats als Alamús veuran reduïda l'entrada diària a 5 euros per als infants de 9 a 13 anys i a 7 euros per als adults de 14 a 64 anys, el que representa una rebaixa respecte als preus anteriors. S’ha introduït un nou abonament de temporada gratuït per als infants fins a 8 anys, per a facilitar l’accés a les famílies.

Aquestes modificacions suposen una millora significativa perquè permeten un accés més assequible per als residents locals, fomentant l'ús de les instal·lacions per part de les famílies i promovent un estil de vida saludable. També es busca equilibrar l'ús de les piscines entre els residents i els visitants, garantint una experiència agradable per a tothom.

Des de l’Ajuntament, es convida a tots els veïns i veïnes a assistir-hi i conèixer de primera mà les noves instal·lacions, així com a gaudir d’un dia a les piscines.

Comparteix

També t'interessarà