Les pistes de petanca de Magraners estrenen nou enllumenat LED

REDACCIÓ
17-12-2021
  • Les pistes de petanca de Magraners estrenen nou enllumenat LED
  • Les pistes de petanca de Magraners estrenen nou enllumenat LED

El tinent d’alcalde Toni Postius i el regidor d’Esports Ignasi Amor han visitat les pistes de petanca de Magraners, on s’hi han realitzat diferents actuacions de manteniment i millora. L’acció més destacada és el canvi d’enllumenat dels 12 projectors de 400w per projectors amb tecnologia LED. Els nous projectors “permetran un estalvi del consum elèctric important, reduint-lo fins a la meitat”, ha explicat el tinent d’alcalde Toni Postius.

A les pistes de Magraners, durant aquest any s’hi han realitzat treballs correctius i reparacions d’avaries en la instal·lació elèctrica, llauneria i serralleria, s’ha comprat pintura i estris per realitzar el manteniment de l’entorn de l’equipament (bancs, façana, parets exteriors... ) i també s’ha renovat el material de marcatge i adequació de les pistes de petanca com ara sirgues, fixadors o cargols tensors.

El regidor d’Esports, Ignasi Amor, en el decurs de la visita ha agraït tant a l’equip directiu com als usuaris de l’equipament “la seva implicació den les activitats esportives, socials i d’oci del barri i la col·laboració amb les tasques de manteniment de la petanca”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta