L’Esbaiola’t tanca la 15a edició amb un 80% de les entrades venudes

REDACCIÓ
Publicat: 
18-07-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L’Esbaiola’t tanca la 15a edició amb un 80% de les entrades venudes
    Peu de foto: 
    Festival Esbaiola't

El festival Esbaiola’t clou la seva quinzena edició, arribant a un 80% d’ocupació dels espectacles de pagament i amb 7.500 entrades venudes.

Els organitzadors, l'Ajuntament d'Esterri i la Companyia La Baldufa, valoren positivament les xifres, que es mantenen respecte l’any anterior.

Els espectacles de carrer i a l’aire lliure han estat els més concorreguts. Els carrers d’Esterri d’Àneu s’han omplert de públic en aquesta 15a edició en que s’ha pogut recuperar el carrer, desprès de dos anys de limitacions a causa de la pandèmia.

El conjunt de la programació ha ofert una gran varietat de gèneres i formats, per a tot tipus de públics i edats. Durant els 4 dies del festival s’han pogut veure més d’un centenar d’espectacles i sessions, de la mà de les 25 companyies programades.

Aquesta darrera jornada del festival, aquest diumenge, ha arrencat a les 11 h del matí amb diversos espectacles, com Laika, de Xirriquiteula teatre, una obra guardonada, entre d’altres, amb el Premi MAX al millor espectacle per a públic infantil, juvenil o familiar 2021. També ha estat el torn de Maña, un espectacle-instal·lació de la Cia Manolo Alcántara. Finalment, el festival ha finalitzat amb l’espectacle Marée Noire, de la companyia francesa La Burrasca, i amb un petit acte de cloenda a càrrec dels organitzadors.

Comparteix

També t'interessarà