L’escola Bressol Municipal de Raimat, referent en immersió bilingüe anglès-català

REDACCIÓ
Publicat: 
19-01-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L’escola Bressol Municipal de Raimat, referent en immersió bilingüe anglès-català
    Peu de foto: 
    Ajuntament de Lleida

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Lleida, Xavier Blanco, acompanyat del president de l’EMD de Raimat, Ivan Fernández, i diferents professionals de l’àrea d’Educació, ha visitat avui l’Escola Bressol Municipal de Raimat, un equipament referent en immersió bilingüe anglès-català que està ubicat en un entorn de natura privilegiat al barri.

L’escola bressol de Raimat és un centre municipal de petites dimensions, establert en un ambient rural privilegiat i amb capacitat per a 18 infants. La capacitat de l’escola permet atendre 1 nadó, 7 infants d’entre 1 i 2 anys, i 10 infants més de la franja que està entre els 2 i els 3 anys.  

L’Escola Bressol Municipal de Raimat disposa de 3 educadores que treballen en la línia de la xarxa Municipal. A més, tenen un projecte d’introducció de l’anglès com a llengua vehicular amb els infants, des del primer moment d’accés a l’escola. Una iniciativa referent que ha estat singularitzada en el Blog English 4 Families.

El regidor Blanco, ha explicat que “és una escola que fa atenció molt individualitzada i que aquest curs té 8 infants matriculats. Queden algunes vacants que es poden sol·licitar fins el proper mes d'abril i pel curs vinent, es podrà fer la preinscripció i matrícula al mes de maig". 

En el planejament de futur del centre hi ha la proposta d’ampliació de l’espai exterior que passaria a duplicar els patis actuals. Raimat va recuperar l’Escola Bressol Municipal, l’any 2012, després de 40 anys sense tenir-ne.

Comparteix

També t'interessarà