L'Escola Cervantes aconssegueix aturar el seu tancament i mantindrà l'oferta de P3 de cara al curs 2020-2021

REDACCIÓ
21-01-2020
  • L'Escola Cervantes aconssegueix aturar el seu tancament i mantindrà l'oferta de P3 de cara al curs 2020-2021

La Paeria de Lleida i el Departament d'Educació treballaran de forma cooperativa per repensar el futur de l'Escola Cervantes, amb el compromís d'establir un diàleg amb la comunitat educativa. Per això, no es tancarà l'oferta de P3 de cara a la preinscripció per al curs 2020-2021.

En aquest sentit, tant la Paeria com el Departament crearan una taula de diàleg i planificació en la que també hi participaran la comunitat educativa, les famílies i les entitats vinculades a l'escola i al barri per fer una prospecció del futur del centre i abordar les actuacions urgents per revertir la situació actual de segregació.

"El Pacte de Ciutat per a la Millora de l'Educació ha de ser l'escenari per acordar les grans decisions que permetin una distribució de les famílies que faci una ciutat més cohesionada i integradora.", ha explicat el paer en cap, Miquel Pueyo. Aquest migdia, l'alcalde ha comunicat personalment al claustre de professorat de l'escola cervantes que "el grup de P3 no es tancarà ni s'iniciarà cap procés unilateral de tancament de l'escola. Treballem conjuntament amb el Departament d'Educació per abordar i revertir la segregació escolar però de forma planificada i pactada".

Així mateix, Pueyo ha afegit que "això no pot voler dir -en cap moment- quedar-nos com estem, sinó introduir reformes profundes en el funcionament de l'escola i fer una actuació intensiva sobre l'edifici vell. Aquest és el punt de partida en què ens trobem i des d'on treballarem".

Notícies relacionades: 
Comparteix

També t'interessarà

Enquesta