L’Escola del Treball ofereix un cicle d’FP superior amb classes a 4 països

S.E.
05-06-2019
  • L’Escola del Treball ofereix un cicle d’FP superior amb classes a 4 països

L’Escola del Treball ofereix un programa internacional que permet als alumnes cursar el cicle formatiu de grau superior de Màrqueting i Publicitat en quatre països, a raó d’un semestre en cadascun, amb totes les classes en anglès. Dos estudiants, Àngel Cogul i Kristiana Gime, participen en aquest projecte pilot i ja han cursat el primer semestre a Itàlia, actualment estudien a Holanda, el primer semestre del curs vinent seran a Catalunya i l’últim el passaran a Portugal. Quan acabin, rebran un certificat del programa propi (denominat International Marketing Manegement) i els del grau superior català i italià. A més, els alumnes compten amb la possibilitat d’obtenir el grau universitari cursant un any més a Portugal o dos més a Holanda. També hi participa un estudiant de l’institut Vic, Nil Priego, ja que aquest centre d’Osona forma part del programa.

La directora de l’Escola del Treball, Neus Caufapé, va indicar que els dos instituts són els únics de Catalunya que ofereixen aquest programa en quatre països. Va afegir que amb l’institut Fondazione FAC de Bèrgam (Itàlia), la Stenden University of Applied Sciences a Leeuwarden (Holanda) i l’Atlantica University a Oeiras (Portugal) han treballat conjuntament per distribuir el currículum i assegurar els sistemes de reconeixement entre països.

Va destacar que els alumnes disposen d’ajuts Erasmus que contribueixen a finançar l’estada als diferents països i va apuntar que per al curs que ve ofereixen vuit places per participar en aquest programa, quatre a Lleida i quatre a Vic, per als estudiants que comencin primer.

“El nostre anglès millora i veiem les diferents formes de treballar”

Kristiana Gime, de 20 anys i de Balaguer, i Àngel Cogul, de 21 i de Lleida, després de Batxillerat van decidir cursar aquest cicle d’FP superior de l’Escola del Treball i van optar per aquest programa internacional, amb el qual estan encantats. Destaquen la millora que ha experimentat el seu nivell d’anglès i la importància de conèixer les diferents visions del màrqueting, la publicitat i el comerç internacional que ofereixen els diferents països. Creuen que els servirà per al seu futur laboral.

Comparteix

També t'interessarà