⏯️ L’Espai Orfeó reprèn la programació després de sis mesos aturada per la pandèmia

REDACCIÓ
21-09-2020
  • ⏯️ L’Espai Orfeó reprèn la programació després de sis mesos aturada per la pandèmia

L’Espai Orfeó reprèn la seva activitat després de sis mesos tancada per la crisi de la covid-19, amb la reprogramació d’una nova edició del cicle de concerts de petit format amb aire de cafè-concert que comptarà amb les actuacions de Le Nais, Xarim Aresté i Joan Rovira.

  • Le Nais (3 d’octubre), nascuda a Balaguer i amb dos singles publicats, ja mostra que estem davant d’un projecte amb molta personalitat, ens oferirà una presentació en exclusiva del seu EP debut
  • Xarim Aresté (28 de novembre), una de les cares més conegudes dels nostres escenaris i guanyador del Premi MIN de la Música Independent 2018 al Millor Disc de l'Any en Català "Polinèsies", un viatge per un univers alhora íntim i col·lectiu on cada cançó és una illa formada per mil illes diferents.
  • Joan Rovira (12 de desembre), el cantautor de Camarles presentarà el seu nou àlbum " Els dies millors" publicat recentment.

 


Informació covid-19

S’ha elaborat un protocol sanitari per tal que l’Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors. Informen que es seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l’espai, serà obligatori l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tan l’accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.

Le Nais inaugurarà el dissabte 3 d’octubre la temporada de tardor del cicle Acústics

Le Nais és una jove artista nascuda a Lleida, actualment amb base a Barcelona, ciutat on escriu i composa la seva música. “Dancing” és el seu single debut que apareixia el passat desembre. Després de molts anys en un conservatori de música, va allunyar-se de la música per una espècie de desencant tot i sentir la música com a quelcom fonamental en la seva vida. Fins que des del terra del menjador de casa seva, comença a composar cada tarda amb només una guitarra, conectant la seva part més primitiva i sentint aquella necessitat d’expressar-se a través de la música. Després de diversos successos en la seva vida personal, comença a escriure lletres en forma de poesies, que serveixen per entrendre i expressar tot allò que no entén. I a la vegada, composar sobre aquestes lletres, veu néixer les seves primeres cançons.

‘Dancing’ és una conversa amb ella mateixa, que parla sobre l’acceptació, en concret sobre acceptar-se i ésser acceptat amb totes les coses bones i dolentes que portem en el nostre interior.

Amb una enorme projecció de futur i moltes ganes de cantar en directe, actualment Le Nais està enregistrant les pròximes cançons que formaran part del seu primer EP “ When I can’t speak but I can sing”.

Preparant les noves peces visuals per acompanyar la música, Le Nais ha aconseguit que la part visual sigui part de la seva essència. Després de concerts en llocs tant emblemàtics com la Nike box Barcelona, Sinestésia Bar Musical, Wizink center (Sala Truss), Heliogàbal, Casa Corona a València o Balcony TV i amb un 2020 ple d’actuacions programades, ens oferirà una presentació en exclusiva del seu nou treball.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta