L’espectacle ‘Pirates, bruixots i altres bitxos’ arriba a l’Auditori Enric Granados

REDACCIÓ
Publicat: 
24-01-2024
Actualitzat: 24-01-2024 12:05
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L’espectacle ‘Pirates, bruixots i altres bitxos’ arriba a l’Auditori Enric Granados
    Peu de foto: 
    Espai Orfeó

Voleu conèixer els secrets de l’últim pirata del riu Llobregat?


L’espectacle ‘Pirates, bruixots i altres bitxos’, es suma dins la programació d’espectacles familiars de la Fundació Orfeó Lleidatà que durà a l’Auditori Enric Granados.

Pep López és un dels referents d’aquest país en els espectacles de música, contes i interacció multimèdia. Amb més de quaranta anys fent actuacions nacionals i internacionals, ha creat un estil particular i molt personal desenvolupant una interacció amb el públic que ha servit de punt de partida de moltes altres companyies.

L’espectacle es basa en un concert multidisciplinari que inclou llegendes i contes il·lustrats amb imatges de vídeo, dibuixos animats i l’ús de la tecnologia.

Les cançons són d’autor, fruit del treball de quaranta anys de trajectòria i adreçades al públic familiar.

"Aquest és el bagul de l’últim pirata que va navegar pel riu Llobregat. Hi guardava els seus secrets, en tenia molts. Alguns fan por, d’altres són tristos, d’altres molt divertits i d’altres, millor que no surtin a la llum… De fet, tots en tenim de secrets, oi?"

L’espectacle tindrà lloc el dissabte 3 de febrer a les 18.30h a l’Auditori Enric Granados, i està especialment adreçat a infants a partir de 4 anys.

Comparteix

També t'interessarà