L'esperit emprenedor creix entre els joves de Lleida com a aposta de futur

M.GATEU
28-11-2018
  • L'esperit emprenedor creix entre els joves de Lleida com a aposta de futur

Els joves lleidatans estan cada vegada més interessats a emprendre i a formar-se per poder fer-ho. Una mostra són els més de 400 estudiants de formació professional i universitaris que van acudir ahir a la jornada Emprèn amb talent, de Globalleida a la Universitat de Lleida. L’acte va comptar amb les ponències d’Andrea Vilallonga, consultora d’imatge i comunicació, Albert Riba, assessor d’empreses, i Improvivencia, companyia d’improvisació teatral.

“Volem crear i que ens ajudin a tenir bagatge per a l’emprenedoria”, va comentar Ahmed, estudiant de Turisme a la UdL. Va afegir que “primer cal treballar i formar-te per després poder crear la teua pròpia empresa. Per això aquestes jornades són importants: et guien per ser emprenedor, una cosa que en la carrera no apareix tant perquè és més teòrica”. Ariadna, estudiant de Turisme i ADE, va comentar que els conferenciants “insisteixen que la formació és la base, però la pràctica i conèixer-se a un mateix són els fonaments per preparar-se”.

Globalleida, amb la col·laboració de la càtedra d’emprenedoria de la UdL, va organitzar la jornada d’ahir i les seues activitats d’emprenedoria destinades a alumnes han comptat amb 3.136 assistents en els últims deu mesos.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next