L’exposició “Destapem l’explotació sexual” de la Fundació Cruz Blanca arriba a la Subdelegació

REDACCIÓ / Pau Vilaró
Publicat: 
07-03-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L’exposició “Destapem l’explotació sexual” de la Fundació Cruz Blanca arriba a la Subdelegació
    Peu de foto: 
    Subdelegació del Govern a Lleida

L'exposició té com a objectiu fer visible la situació de la trata de dones i nenes amb la finalitat d'explotació sexual, alhora que busca prevenir el consum de prostitució entre la joventut


El vestíbul de la Subdelegació del Govern a Lleida acull una nova exposició que aborda les problemàtiques envers les dones, coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Dones el proper divendres, 8 de març.

L'exposició, titulada "Destapem l'explotació sexual", és presentada per la Fundació Cruz Blanca de Lleida, una entitat fundada el 2004 amb la missió d'atendre dones en situació de prostitució i víctimes de la tracta amb fins d'explotació sexual. L'entitat ofereix assessorament en tràmits d'estrangeria, suport psicològic, i ajuda en la recerca d'ocupació i integració social i laboral.

Un dels missatges de l'exposició es dirigeix al col·lectiu de joves, amb l'objectiu de proporcionar "claus per a la prevenció" en el consum de sexe a través de la indústria pornogràfica digital, amb l'esperança de sensibilitzar-los i desmuntar "mites al voltant de la prostitució i la tracta de persones."

La Fundació Cruz Blanca té seu a més d'una quinzena de províncies espanyoles, i l'exposició itinerant ja ha visitat diversos centres educatius del país. La seu de Lleida va ser establerta el 2020.

L'exposició es podrà visitar fins el proper 4 d'abril.

Comparteix

També t'interessarà