L'Exposició itinerant del 2n Premi d'Il·lustració del Segrià arriba a Puigverd de Lleida

REDACCIÓ
Publicat: 
24-05-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'Exposició itinerant del 2n Premi d'Il·lustració del Segrià arriba a Puigverd de Lleida
    Peu de foto: 
    Consell Comarcal del Segrià

La Sala de la Llar de Jubilats de Puigverd de Lleida acull, des d’aquest dilluns, l'exposició itinerant corresponent al 2n Premi d'Il·lustració del Segrià.

Aquesta és la cinquena aturada d’una mostra que té previst recórrer vuit municipis de la comarca, en un trajecte que es va iniciar a la seu del Consell Comarcal i que abans d’arribar a Puigverd de Lleida va viatjar a Corbins, Aspa i Massalcoreig. Posteriorment, la mostra es desplaçarà Artesa de Lleida (20 de juny-8 de juliol), Llardecans (15 d’agost- 31 d’agost), La Granja d'Escarp (12 de setembre-25 de setembre) i Els Alamús (7 de novembre-20 de novembre).

En el cas de Puigverd de Lleida, l’exposició romandrà oberta fins al 5 de juny en horari de tarda (de 16.00 a 20.00 hores), i els visitants podran gaudir de disset creacions, entre les que hi figuren les guanyadores i les finalistes del premi, que en aquesta segona edició reflexionen al voltant del monòleg final d’El Projecte Dànau’, de la dramaturga Núria Casado.

La mostra està organitzada per l’àrea de Cultura del Consell Comarcal amb l’objectiu de donar a conèixer al territori els il·lustradors i il·lustradores participants en aquest certamen. Cal recordar que el Premi d’Il·lustració del Segrià compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Comparteix

També t'interessarà