⏯️ L'Horta de Lleida vol "càstigs efectius" contra els lladres i reincidents

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
08-04-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • ⏯️ L'Horta de Lleida vol "càstigs efectius" contra els lladres i reincidents
    Peu de foto: 
    Ignasi Gómez

El reforç policial a l'Horta de Lleida per frenar els robatoris ha rebut una valoració positiva, però insisteixen en la necessitat d'endurir les lleis contra els delinqüents reincidents.

Francesc Montardit, president de la comissió de l'Horta de la Federació d'Associacions de Veïns de Lleida (FAVLL), ha expressat el seu suport a l'augment de la vigilància policial a la zona, però ha destacat que l'actual marc legal podria no ser suficient per frenar els delictes, especialment aquells perpetrats per reincidents. En els darrers mesos, l'Horta de Lleida ha patit una onada de robatoris que ha afectat diverses partides, provocant alarma entre els residents.

Montardit ha subratllat la importància de fer que les lleis siguin més estrictes, especialment en els casos de reiteració delictiva, per garantir que els culpables rebin càstigs adequats i que la ciutadania es senti protegida. Segons ha afirmat, la reincidència dels delinqüents crea una sensació d'impunitat que fa que es continui cometent actes delictius.

La preocupació també es centra en els robatoris amb violència, particularment quan els propietaris es troben dins dels domicilis assaltats. Els incidents han generat una inquietud addicional entre els residents, que es mostren especialment alarmats per aquest canvi en la modalitat dels robatoris.

En resposta a aquesta situació, els veïns de la partida Marimunt han decidit organitzar una vigilància nocturna durant els caps de setmana per protegir les seves llars. Aquesta iniciativa, coordinada amb les autoritats locals, té com a objectiu dissuadir els lladres i augmentar la sensació de seguretat a la comunitat.

Malgrat el suport a les forces de seguretat, els veïns reclamen mesures més contundents per enfrontar-se al problema dels robatoris, amb l'esperança de posar fi a aquesta situació alarmant que ha afectat la tranquil·litat de la zona.

Comparteix

També t'interessarà