L'Hospital de Dia Oncohematològic de l'Arnau de Vilanova es trasllada a l'Espai Hospitalari Polivalent

REDACCIÓ
15-06-2021
  • L'Hospital de Dia Oncohematològic de l'Arnau de Vilanova es trasllada a l'Espai Hospitalari Polivalent

La tercera planta de l’Espai Hospitalari Polivalent de l’Arnau de Vilanova acull des d'aquest dilluns l’Hospital de Dia Oncohematològic, un espai destinat a l’administració ambulatòria de tractaments ─com ara quimioteràpia, suport transfusional o altres tipus de fàrmacs─ que presta atenció a 13.000 pacients de mitjana anual. Fins ara, l’Hospital de Dia Oncohematològic estava ubicat a la planta baixa de l’Arnau.

Un equip multidisciplinari de professionals integren aquest servei, entre els quals hi ha personal mèdic especialista en oncologia i hematologia, personal d’infermeria i auxiliar d’infermeria i personal administratiu. El nou espai, a la tercera planta de l’Espai Hospitalari Polivalent, compta amb una sala diàfana amb 13 butaques, 2 habitacions, una consultad’infermeria i una sala d’espera.

L’Espai Hospitalari Polivalent de l’HUAV es va estrenar el passat febrer amb l’objectiu de multiplicar la capacitat de resposta del sistema hospitalari per poder fer front a la pandèmia de la COVID-19. Des de llavors, la planta baixa de l’edifici ha acollit la realització de proves PCR i de la vacunació contra la COVID-19. Puntualment, en funció de les necessitats assistencials, la primera planta del nou edifici també ha acollit hospitalització convencional.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?