L'Hostaleria de Lleida no descarta accions legals contra Keita Baldé per les acusacions de racisme

LLEIDACOM / Miquel de Santiago
03-06-2020
  • Futbolista Keita Baldé

La Federació d'Hostaleria de Lleida no descarta recórrer als tribunals contra Keita Baldé, el futbolista català d'origen senegalès que pagarà l'allotjament de temporers a Lleida, per les acusacions de racisme contra el col·lectiu. Així ho avançava el secretari general de l'entitat, Ramon Solsona, davant dels micròfons d'Ua1 Lleida Ràdio, des d'on ha qualificat de "despropòsit" la polèmica generada al voltant del sector. Considera "molt greus" les declaracions de Baldé, proferides "no contra algú en concret, sinó en general contra l'hostaleria lleidatana".

Per aquesta raó, explica a la mateixa ràdio lleidatana que no descarten emprendre accions legals contra el fubolista d'Arbúcies, tot remarcant el perjudici provocat pel ressò de la notícia a nivell estatal. "Ens han perjudicat moltíssim i de moment no s'ha desmentit res". En aquest sentit, el secretari lamenta tota la polèmica afegint que "no és proporcionada ni són les maneres".

Les declaracions de Solsona responen així a l'activista Noray Ndiaye, la qual avançava en una entrevista a la mateixa ràdio que, conjuntament amb SOS Racisme, emprendrien accions legals contra els establiments hotelers de Lleida que es van negar a allotjar-hi temporers.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

T'agradaria ser donant d'òrgans?