L'Hotel Rambla de l'estació de Lleida també funcionarà com a hospital

REDACCIÓ
09-04-2020
  • L'Hotel Rambla de l'estació de Lleida també funcionarà com a hospital
    Peu de foto: 
    Arxiu Estació Lleida - Pirineus i Hotel Rambla (Miquel de Santiago)

L’Hotel Rambla de Lleida és un dels establiments habilitats per a l’ús del Sistema de Salut de Catalunya per atendre les necessitats que puguin sorgir en l’actual estat d’emergència sanitària per la covid-19. El Servei Català de la Salut ha publicat una resolució en la qual actualitza el llistat d’hotels i locals habilitats amb les condicions establertes, perquè es pugui actuar en funció de les necessitats assistencials, sanitàries i de suport als professionals implicats en l’atenció i la lluita contra la pandèmia.

La resolució inclou aquest llistat d'hotels i locals habilitats en les diferents actualitzacions. D’aquesta manera, l’Hotel Nastasi ja actua de suport per a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i s’hi afegeix l’Hotel Rambla.

S’ha de recordar que el pavelló municipal Onze de Setembre s’està condicionant per, en cas que fos necessari, convertir-lo en hospital. De moment, Salut hi ha traslladat 45 llits articulats de l’hospital del Pallars, com a mesura preventiva per si s'hagués de posar en marxa l’activitat com a hospital de campanya.

Pel que fa al territori, actualment hi ha habilitats els hotels Alegret i Segle XX, a Tremp, per a l’Hospital Comarcal del Pallars i l’hotel Tryp, de Vielha, per a l’Hospital Generau dera Val d’Aran.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

S'hauria de contemplar la violència vicària com a violència de gènere?