L’IEI celebra ‘Temps de Nadales’ tradicionals i populars

REDACCIÓ
30-11-2021
  • L’IEI celebra ‘Temps de Nadales’ tradicionals i populars
  • L’IEI celebra ‘Temps de Nadales’ tradicionals i populars
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago

L’Institut d’Estudis Ilerdencs endega una nova iniciativa en èpoques nadalenques, que porta per nom “Temps de Nadales” i que vol ser una invitació i una crida a tothom que vulgui cantar nadales al Pati de l’IEI, entre el 18 i el 31 de desembre. Es tracta de retrobar el sentit tradicional i més popular del cant de les nadales al carrer, de manera gairebé espontània, pel pur plaer de cantar i fer Nadal, i amb un contacte molt directe i proper entre els cantaires i el públic que els escolta o acompanya, en un espai tan acollidor com és el Pati de l’IEI.

La iniciativa està oberta a qualsevol formació vocal de qualsevol tipus, edat, procedència, nivell artístic, amb l’única obligació que el repertori sigui de nadales, interpretades en qualsevol idioma. No està previst ni equipament tècnic, ni escenari, ni cap altre element més enllà de la instal·lació lluminosa del pati que oferirà un entorn sorprenent i acollidor. Les formacions cantaran sense amplificació, a peu de Pati, i el públic també estarà a peu dret.

Cada formació tindrà reservada una hora per a la seva actuació, que podrà ocupar totalment, o només aquell temps que necessiti. Aquest és l’únic límit: màxim una hora. En aquest sentit, la reserva de dia i hora, de matí o tarda, es podrà fer trucant al telèfon 973 27 15 00.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els protocols covid a les escoles et fan sentir...?