L’IEI obre la seva agenda cultural a la iniciativa pública i privada

REDACCIÓ
16-04-2021
  • L’IEI obre la seva agenda cultural a la iniciativa pública i privada
    Peu de foto: 
    Foto Miquel de Santiago

L’agenda cultural de l’IEI s’obre a acollir qualsevol activitat cultural, ja sigui d’iniciativa pública o privada. D’aquesta manera, l’Institut d'Estudis Ilerdencs posa al servei de tothom un altre dels seus recursos tecnològics per tal que serveixi d’amplificador de qualsevol iniciativa cultural. De moment, inclou tota l’activitat que es genera des del propi IEI, així com aquella en què hi participa de manera significativa, com ara les que s’inclouen dins de programa.cat o del cicle Gaudí, de cinema, per exemple.

La incorporació de continguts es pot fer, de manera senzilla i àgil, emplenant aquest formulari electrònic. El formulari incorpora, si és el cas, indicació del preu de les entrades i l’enllaç a la web de venda, la qual cosa facilita el procés. Un cop enviat el formulari, el personal tècnic de l’IEI el validarà i l’incorporarà a l’agenda.  L’objectiu final és que, dia a dia, es pugui anar resseguint el màxim de cites culturals que es fan a les comarques de Lleida.

Pel que fa a l’aplicació de mòbil, també inclou l’opció d’incloure qualsevol de les activitats de l’agenda dins de l’agenda personal i, evidentment, també la possibilitat de comprar entrades, sense haver de sortir i entrar per diferents aplicacions. D’aquesta manera, es vol facilitar la consulta, la personalització i l’adquisició d’entrades per a qualsevol manifestació cultural.

La voluntat de l’IEI és que aquesta eina que es posa a disposició d’ens locals, associacions culturals i programadors de tot tipus serveixi per difondre millor l’oferta cultural que es fa a les comarques de Lleida i faciliti que es puguin dur qualsevol tipus d’activitat cultural a la butxaca.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta