⏯️ Lily Brick estrena mural a Lleida dedicat a la lactància i el vincle

LLEIDA.COM / Miquel de Santiago
Publicat: 
29-11-2022
Actualitzat: 29-11-2022 10:55
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
 • ⏯️ Lily Brick estrena mural a Lleida dedicat a la lactància i el vincle
  Peu de foto: 
  Foto Lily Brick / Llavors de Vincle
 • ⏯️ Lily Brick estrena mural a Lleida dedicat a la lactància i el vincle
  Peu de foto: 
  Fotos Lily Brick / Llavors de Vincle
 • ⏯️ Lily Brick estrena mural a Lleida dedicat a la lactància i el vincle
  Peu de foto: 
  Foto Lily Brick / Llavors de Vincle

Lily Brick ha estrenat un nou mural a la ciutat de Lleida centrat en la lactància i el vincle. El barri de Cappont ja llueix aquesta obra de grans dimensions, protagonitzada per dues amigues que alleten els seus nadons i encarregada per Llavors de Vincle, associació sense ànim de lucre formada per mares, pares i professionals de diferents àmbits interessats en la ​criança natural ​i ​respectuosa ​amb les necessitats dels infants i altres membres de la família.

L’artista lleidatana destaca que aquesta obra, situada entre els carrers Dra. Castells i Riu Sió, “parla del vincle, de dues noies, amigues, que decideixen quedar, parlar, compartir temps i inquietuds, de l'experiència de la maternitat, o del que vulguin”. Ho fan “tranquiles, felices, i en pau, donant el pit a les seves filles sota l'ombra d'un arbre, perquè així hauria de ser, on elles vulguessin”.

Lily Brick es mostra agraïda a l’entitat i als veïns dels edificis que han fet possible la seva nova obra, i ho fa amb aquestes paraules a les xarxes socials:

“Les mares i pares de @llavorsdevincle fa tres anys que lluiten per fer realitat aquest projecte del que agraeixo molt haver format part, crec que el somni complert és compartit . Ha estat molt complicat trobar a la ciutat de Lleida un bloc de pisos d'aquestes dimensions, i tirar endavant un mural autogestionat sense gaire ajuda, us admiro per aquest i tots els objectius que com associació compliu plegades. Per aquest mateix motiu, vull agrair que tots els veïns dels dos edificis diguessin que si i tot el caliu rebut pel barri de Cappont, els comentaris d'agraïment i valor cap a la meva feina i el significat de l'obra han estat molts. Me n'he adonat que les ganes de que deixés una obra meva i gran a la ciutat on he nascut no eren només meves"

Comparteix

També t'interessarà