L'IMO augmenta el pressupost per al 2023

REDACCIÓ
Publicat: 
25-11-2022
Actualitzat: 25-11-2022 1:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'IMO augmenta el pressupost per al 2023
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Ajuntament de Lleida)

El Consell Rector de l’Institut Municipal d'Ocupació (IMO) Salvador Seguí ha aprovat els pressupostos i la relació de la plantilla orgànica i catàleg de llocs de treball per al 2023. Els comptes del proper exercici seran de 4.290.178,04 euros, que s’han incrementat en 304.221,65 euros respecte al del 2022, un 7,64%. Una vegada el pressupost ha estat aprovat pel Consell Rector, el següent pas és elevar-lo al Ple de l’Ajuntament per al seu vistiplau definitiu.

El president de l’IMO i regidor d’Ocupació, Responsabilitat Social i Horta, David Melé, ha declarat que abans d’acabar el 2022 s’han de presentar convocatòries al SOC, esperar la resolució i començar tot el que s’atorgui, ja que totes les convocatòries formen part de l'actual exercici. Actualment, estan en marxa una vintena de programes, a més dels serveis permanents de l’IMO com són el Servei d’Intermediació Laboral, el Centre Especial de Treball, l’Escola de Jardineria, el Viver de la formació professional FPEmprèn o bé l’Arborètum, entre altres.

En la mateixa sessió, s’ha informat de les activitats que s’han organitzat des de l’IMO amb motiu de la celebració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Així mateix, s’ha convidat tots els membres a la 3a Caminada que organitza l’IMO, el dia 17 de desembre, per a la Marató de TV3.

El Consell Rector de l’IMO l'integren 17 persones, entre les quals hi ha representants dels diferents grups polítics de la Paeria, els dos sindicats majoritaris -UGT i CCOO- i representants de la Junta de Govern i del Comitè d’Empresa; també hi participen la COELL i la FECOM com a les dues organitzacions empresarials més representatives de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà