L’Imserso des d’Alguaire, un èxit

R.RÍOS
05-05-2018
  • L’Imserso des d’Alguaire, un èxit
  • L’Imserso des d’Alguaire, un èxit
  • L’Imserso des d’Alguaire, un èxit

L’últim dels deu xàrter que per primera vegada ha contractat l’Imserso per viatjar des de Lleida a Menorca va partir ahir per tancar una exitosa temporada des de l’aeroport d’Alguaire d’aquest programa de vacances per a jubilats. I és que des que es van iniciar aquests nous vols el passat 2 de març, 960 persones grans tant de la província de Lleida com de la d’Osca han partit des de la infraestructura lleidatana fins a l’illa balear (87 d’aquests a l’avió que va enlairar-se ahir i que els portarà de tornada divendres vinent). Aquestes xifres suposen un 96% d’ocupació de l’oferta inicial, que era d’un miler de places disponibles (en deu vols d’anada, a les quals cal sumar un altre miler en els corresponents trajectes de tornada però que efectuen les mateixes persones).

A més, a aquestes dades cal sumar 318 jubilats més que han aprofitat la línia regular que uneix l’aeroport d’Alguaire amb Palma de Mallorca per disfrutar d’aquestes vacances impulsades pel ministeri de Sanitat i Assumptes Socials. Per això, des de la Unió Temporal d’Empreses (UTE) Mundiplan, que és l’encarregada de l’organització dels viatges de l’Imserso tant a les Balears com a les Canàries, van explicar ahir que és molt factible no només que es mantinguin aquestes dos destinacions per a la pròxima temporada de vacances per a jubilats, sinó que també és possible que puguin ampliar les destinacions i incloure vols des d’Alguaire a altres illes. De fet, aquesta última és una de les peticions que han manifestat els viatgers que han volat aquests mesos des de Lleida amb l’Imserso.

I és que la pràctica totalitat d’aquests prefereix la infraestructura lleidatana a l’aeroport de Barcelona, fonamentalment per la proximitat, per la comoditat d’unes instal·lacions reduïdes, perquè eviten llargues cues de facturació i de controls i perquè l’aparcament és gratuït. “L’Imserso no és que sigui barat, és que és un regal. Estarem una setmana a Menorca amb avió i pensió completa per 240 euros. Tant de bo hi hagués més destinacions a les quals poder viatjar des de l’aeroport Alguaire i no només per als jubilats. És molt còmode ser tan a prop”, explicaven ahir veïns de la Segarra mentre esperaven facturar les seues maletes (que ahir es va dur a terme en una altra zona diferent de l’habitual, ja que en aquesta s’havia produït una avaria).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Estàs a favor de l'ajornament de les eleccions catalanes al maig?