L'Institut Guindàvols, distingit amb 4 guardons als Premis de Recerca Jove

REDACCIÓ
13-05-2021
  • L'Institut Guindàvols, distingit amb 4 guardons als Premis de Recerca Jove

L’Institut Guindàvols de Lleida ha estat reconegut per l'Agència de Gestió dels Ajuts Universitaris i d'Investigació en l’edició 2020 dels Premmis Recercaa Jove, amb un total de 4 premis: un al centre i tres a treballs de recerca d’alumnes de Batxillerat. En efecte, tres investigacions sobre temes diversos com la immersió lingüística, la intolerància a la lactosa o les dones immigrants egípcies a Catalunya, realitzades per tres alumnes de Batxillerat de l’Institut Guindàvols han rebut el reconeixement de la Generalitat de Catalunya com a guanyadores als Premis Recerca Jove 2020. 

Xènia Capdevila, amb el treball “El miratge de la immersió: del Montesinos al Guindàvols”, tutoritzat per la professora Imma Creus. i que ha obtingut el Premi EAPC Luciana Calvo, que té com a objectiu fomentar l'esperit d'investigació del jovent en els camps de la lingüística, els drets lingüístics, la sociolingüística i la política lingüística.

Daniel Estrada Ramírez, amb el treball “Les vaques no beuen llet: Estudi de les condicions relacionades amb el metabolisme de la lactosa”, tutoritzat per la professora Mercè Del Barrio.

Maryam Amir Fakri , amb el treball “D'Egipte a Catalunya: un viatge en femení”, tutoritzat per la professora M. Teresa Quintillà, i que ha obtingut el Premi Reginó al millor treball que tracti qüestions de gènere i promogui la igualtat de dones i homes.

A més, l’institut Guindàvols ha estat distingit amb el Premi Reginó-Centre que, en col·laboració amb l'Institut Català de la Dona, reconeix l'interès per la recerca en relació amb les dones i les seves aportacions a la societat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?