L'Interfado arriba divendres a Organyà

REDACCIÓ
20-10-2020
  • L'Interfado arriba divendres a Organyà

La segona cita del programa del Festival Interfado de Lleida ja té nova ubicació. Organyà acollirà el concert divendres que ve de la formació gallega ISGA Collective, després que l’organització del certamen hagués de buscar a corre-cuita un nou espai a l’anul·lar la Seu d’Urgell totes les activitats culturals per la pandèmia.

La capital de l’Alt Urgell havia d’acollir el concert d’aquest grup, previst en principi a la sala Sant Domènec, en un intent de descentralitzar el festival de fado i atansar-lo a un nucli amb nombrosa presència de població portuguesa. La Fundació Orfeó Lleidatà finalment va comunicar ahir l’alternativa, també a l’Alt Urgell. Així doncs, aquest conjunt, una de les propostes més originals de l’actual escena musical gallega, actuarà al Centre Cívic de Organyà a les 21.00 h. L’endemà, dissabte, el grup actuarà com estava previst a l’Espai Orfeó de Lleida, a les 20.30 h. Aquestes dos actuacions seran les primeres a Catalunya d’aquesta formació de Vigo que, des dels seus inicis el 2005, ha mostrat interès per la música d’arrel gallegoportuguesa i els corrents d’avantguarda.

Amb Isaac Garabatos (guitarra, viola caipira) com a ànima del projecte i Mónica de Nut com a cantant solista, ISGA Collective portarà a Lleida la seua música gallega, fado i post-rock en format de quartet, acompanyats, de Cecilia Martínez (violí i veu) i el guitarrista portuguès Dario Rocha. El festival Interfado culminarà el dissabte dia 31 d’octubre, també a l’Espai Orfeó, amb la cantant lleidatana Carolina Blàvia presentant els temes del seu Projecte Amália.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?