Linyola manté tancades instal·lacions esportives i guarderia fins a Cap d'Any

J.G.M.
29-12-2020
  • Linyola manté tancades instal·lacions esportives i guarderia fins a Cap d'Any

L’ajuntament de Linyola mantindrà tancades instal·lacions municipals com el pavelló poliesportiu, els parcs infantils i la guarderia fins al dia 31, per així frenar els contagis de Covid-19. El consistori està obert, amb atenció telefònica, des d’ahir i fins al dia 30. Respecte al consultori mèdic, obre en dies laborals, mentre que en els festius deriva pacients al CAP de Mollerussa. Segons les últimes dades oficials, la xifra d’infectats ascendeix a 175 persones, de les quals 19 estan ingressats en centres hospitalaris i cinc es troben a l’UCI. En total, unes 450 persones es troben confinades a les seues cases. L’ajuntament preveu actualitzar avui les dades de persones infectades per coronavirus. A través d’un comunicat publicat a les xarxes socials, va insistir a demanar “prudència i responsabilitat” als veïns i va recordar a les persones que es troben confinades que no poden sortir de les seues cases.

Val a recordar que aquest municipi del Pla d’Urgell va optar per cancel·lar la majoria d’actes de la programació nadalenca davant de l’elevat nombre de contagis.

Un total de 175 persones han donat positiu en Covid i 450 veïns estan confinats a les seues cases

Entre els actes suspesos destaquen un campus esportiu i un concert de nadales. També estava prevista la visita d’un patge per recollir les cartes per als Reis Mags de nens i nenes. Finalment, es va instal·lar una bústia davant de la seu del consistori que complia amb aquesta finalitat.

Davant de la bona acollida de la iniciativa, el consistori ha decidit mantenir aquesta bústia fins aquest diumenge que ve, el dia 3 de gener, amb un horari de les deu del matí fins a les dos del migdia. Una altra de les activitats que el consistori va decidir cancel·lar davant del destacat augment de casos positius va ser el mercat setmanal de dijous passat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?