L’IRB Lleida realitzarà tallers científics per a públic familiar a Cervera

REDACCIÓ
Publicat: 
13-05-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L’IRB Lleida realitzarà tallers científics per a públic familiar a Cervera
    Peu de foto: 
    IRB Lleida

Dins del projecte “IRBLleida en ruta”, l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida organitza dos tallers científics adreçats a infants de 5 a 10 anys, el dissabte 20 de maig, a les 11 i les 12 hores, al menjador de l’institut Antoni Torroja.

“IRBLleida en ruta” és un projecte per millorar la desigualtat territorial a Ponent i acostar la recerca biomèdica a les 11 capitals de comarca de la demarcació. La proposta vol acostar la divulgació científica a zones rurals combinant l'aplicació pràctica del mètode científic amb el foment de l'intercanvi d'idees i el treball en equip.  

"Sovint els nens i nenes no tenen referents propers que es dediquin a la investigació i creiem que aquest projecte serà útil per despertar-los interès i, fins i tot, desvetllar vocacions científiques", segons una de les investigadores de la iniciativa, Sílvia Gras.

L'activitat comptarà amb una primera part explicativa en què les professionals explicaran de manera divulgativa què és la recerca, l’IRBLleida i la importància del mètode científic. 

A Cervera tindrà lloc el dissabte 20 de maig de 2023 al menjador de l’Institut Antoni Torroja. Els tallers estan pensats per a un públic familiar, format per infants de 5 a 10 anys, acompanyats d'adults. No cal inscripció prèvia.

Tallers:

  • A les 11 h: Què hi ha dins el nostre cap?

Coneix com és el cervell humà i experimenta.

  • A les 12 h: Com són els ratolins per dins?

Coneix els òrgans dels ratolins en un microscopi.

Comparteix

També t'interessarà