L'IRBLleida programa 14 tallers per a infants de 1r ESO el curs 2023-2024

REDACCIÓ
Publicat: 
16-02-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'IRBLleida programa 14 tallers per a infants de 1r ESO el curs 2023-2024
    Peu de foto: 
    IRB Lleida

Més de 400 infants de centres educatius de la demarcació de Lleida han realitzat un taller científic a l’IRBLleida durant el curs 2023-2024. Per tercera vegada, l’IRBLleida va posar en marxa, el passat mes d’octubre el programa d’educació científica IRBLleida-Fundació “la Caixa”, co-finançat també per la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnologia (FECYT), per acostar la recerca biomèdica als joves. 

En total, l’IRBLleida ha ofert 14 tallers en què l’estudiantat ha fet una primera aproximació a què és la recerca en benefici de la salut, ha conegut personal investigador de Lleida i ha realitzat una pràctica sobre la diferència entre virus i bacteris. 

Fins ara, s’han realitzat 8 tallers, que s’havien obert a tots els centres educatius de la demarcació, on hi han participat: l’Institut Màrius Torres, Lestonnac de Lleida, l’Institut Lo Pla d’Urgell de Bellpuig, l’Institut Escola Magraners de Lleida, el Col·legi Sant Jaume – Les Heures de Lleida, l’Escola Pia Balaguer i l’escola Verduna Tàrrega. Durant els pròxims mesos es faran 6 tallers més.

Comparteix

També t'interessarà