L’IRB Lleida s’afegeix al Giving Tuesday i es marca el repte d’aconseguir 20.000 euros

SEGREcom
30-11-2016
  • L’IRB Lleida s’afegeix al Giving Tuesday i es marca el repte d’aconseguir 20.000 euros

L’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Lleida) va participar ahir per primera vegada en el Giving Tuesday, una iniciativa solidària que se celebra a nivell mundial i que pretén potenciar la solidaritat de les persones a través de donacions de diners, aliments o temps amb el voluntariat.

En el cas de l’IRB, l’objectiu era recollir fons per contractar un jove investigador. Concretament, necessita 20.000 euros durant un any per obrir noves investigacions o avançar les que ja es desenvolupen, moltes de les quals relacionades amb el càncer i que no serien possible sense la solidaritat de les empreses i institucions col·laboradores. Per això, l’IRB va fer una crida a les donacions privades, que podran fer-se fins al 31 de desembre.

Per la seua part, l’Associació Alba de Tàrrega també va impulsar una campanya que es tanca avui i els beneficis de la qual es destinaran al manteniment de la teràpia canina, que l’entitat ofereix a nens i joves amb discapacitat i de la qual s’han beneficiat trenta persones en cinc anys.

 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta