L'IRBLleida convoca 6 beques per a fer una estada al centre per a l'estudiantat de 1r de batxillerat

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
05-04-2024
Actualitzat: 05-04-2024 5:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • L'IRBLleida convoca 6 beques per a fer una estada al centre per a l'estudiantat de 1r de batxillerat
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Pixabay)

L'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida), en col·laboració amb l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida (UdL), llança els Ajuts IRBLleida per a Estudiants de Batxillerat per al 2024. Aquest programa d’ajuts està adreçat als estudiants de primer curs de batxillerat en la modalitat de Ciències i Tecnologia, amb un enfocament especial en les ciències de la vida i la salut. Els ajuts tenen com a objectiu introduir els joves en el món de la recerca biomèdica per estimular les vocacions investigadores.

Gràcies a la col·laboració de la Fundació “la Caixa” i la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología del Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades, aquesta convocatòria ofereix ajuts a sis estudiants seleccionats. Cada beneficiari rebrà una dotació econòmica de 200 euros i tindrà l'oportunitat de passar un mes a l'IRBLleida, on es familiaritzarà amb l’entorn científic i les tècniques de recerca bàsica biomèdica.

Els períodes formatius es realitzaran entre l'1 de juliol i el 30 d'agost de 2024, i es desenvoluparan en els següents grups de recerca:

  • Biologia de Sistemes i Mètodes Estadístics per a la Recerca
  • Grup de Recerca de Cures de Salut (GReCS)
  • Grup de Recerca Translacional Vascular i Renal
  • Pec Proteomics (+PPRG)
  • Senyalització Oncogènica i del Desenvolupament (amb dues places disponibles, una amb el tutor/a Mario Encinas/Aida Perramon i una altra amb el tutor Joaquim Egea)

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 25 d’abril de 2024, i els candidats seran seleccionats mitjançant una avaluació competitiva basada en el seu rendiment acadèmic i motivació personal.

Comparteix

També t'interessarà