L’IRBLleida organitza #SomRecerca per fer conèixer el paper del pacient en la recerca biomèdica de Lleida

REDACCIÓ
04-11-2019
  • L’IRBLleida organitza #SomRecerca per fer conèixer el paper del pacient en la recerca biomèdica de Lleida
  • L’IRBLleida organitza #SomRecerca per fer conèixer el paper del pacient en la recerca biomèdica de Lleida

L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) organitza el proper dijous, 7 de novembre, a les 19 h, al Caixafòrum Lleida, la primera jornada #SomRecerca, una trobada per reflexionar sobre el paper del pacient en la recerca de l’IRBLleida, la situació actual i els objectius i reptes del futur. Es tractaran temes com el perquè i el com de la participació dels pacients en recerca, de quina forma els pacients han participat en la recerca i també s'hi exposaran experiències amb investigadors i pacients.

La jornada“Fem un pas més? Posant el pacient en el centre de la recerca de l’IRBLleida” està impulsada per l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) i el Departament de Salut, i forma part d’un cicle sobre la participació ciutadana en recerca que des d’AQuAS s’està impulsant en diversos centres de recerca catalans.

El director clínic territorial de Malalties Respiratòries Cròniques, director científic del CIBERES i responsable del Grup de Recerca en Investigació Translacional en Medicina Respiratòria de l'IRBLleida, Ferran Barbé; la vicerectora d'Internacionalització de la Universitat de Lleida, presidenta del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) i responsable del Grup de Recerca de Cures de Salut (GRECS) de l'IRBLleida, Montserrat Gea, i el metge del Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i investigador del Grup de Recerca de Biomarcadors en Càncer (GReBiC) de l'IRBLleida, Serafín Morales, són els tres professionals que participaran en l’acte.

La jornada, oberta a tot el públic, comptarà amb la presència del director de Recerca i Innovació en Salut del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Robert Fabregat, i del director de l’AQUAS, César Velasco.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veus encertat confinar de nou Lleida i el Baix Segrià?