Lleida acull el 1r congrés d’encarregats de granges de porcí i recursos humans

REDACCIÓ
Publicat: 
19-09-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Lleida acull el 1r congrés d’encarregats de granges de porcí i recursos humans
    Peu de foto: 
    Foto: Ajuntament de Lleida

La Llotja reunirà professionals de tot l’estat, durant dos dies, per posar a en valor el factor recursos humans en l’activitat ramadera porcina


Dimecres 20 i dijous 21 de setembre, el Palau de Congressos La Llotja acollirà el 1r congrés d’encarregats de granges de porcí i Recursos Humans, (RRHH), 333 Experience Congress, un esdeveniment de turisme de negocis organitzat per 333 Corporate, la comunitat més gran del sector porcí amb més de 130.000 usuaris, i coorganitzat per la Interprofessional del porcí de capa blanca INTERPORC, la Universitat de Lleida i el CRN de ramaderia.

La gestió mediambiental, els canvis legislatius europeus, canvis en les instal·lacions, canvis socials i de relleu generacional, canvis tecnològics, etc., provoquen que les empreses hagin d’adaptar-se en poc temps a noves situacions.

Aquesta cita congressual mobilitzarà més de 300 professionals de tot l’estat espanyol i forma part d’una agenda d’esdeveniments professionals que també tindran lloc a Lleida els pròxims mesos. Concretament, els dies 15 i 16 de novembre, la Llotja acollirà un altre congrés específic sobre ‘Instal·lacions i Medi Ambient’.

El 333 Experience Congress té un format de conferències, taules rodones i sessions de networking.  A més de la participació presencial, és possible assistir al congrés en línia ja que també es retransmetrà via streaming en directe, des de Lleida.

Podeu consultar el programa del congrés.

Comparteix

També t'interessarà