REDACCIÓ
01-11-2019
Actualitzat: 01-11-2019 11:44
  • Lleida acumula medalles a l’Estatal

Els triatletes lleidatans van aconseguir una nombrosa col·lecció de medalles al Campionat d’Espanya de Triatló, que es va celebrar el cap de setmana passat a Eivissa en la carrera que tancava el calendari anual. Ángel Vidal, del Club Triatló Prosan, es va proclamar campió d’Espanya del seu grup d’edat, que comprèn entre els 45 i els 49 anys. Va ser vuitè a Eivissa, última prova del calendari, amb la qual cosa va aconseguir els punts necessaris per ser campió. La prova consistia en 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres amb bicicleta i 21 km de carrera a peu.

Per la seua part, Eva Ribalta, del Xafatolls, es va penjar dos medalles d’or. Es va proclamar campiona d’Espanya de triatló de mitjana distància i també es va endur el títol a la Copa d’Espanya de mitjana distància. Núria Ribalta, també del Xafatolls, va conquerir la medalla de bronze al Campionat d’Espanya. També va pujar dalt de tot del podi Jordi Montraveta, de Cervera, que competeix amb l’equip Fasttriatlón, patrocinat per Esports Truga i Holístic Fisioterapia. El cerverí es va proclamar campió d’Espanya a la categoria sub-23, mentre que a la categoria Elit va finalitzar a la cinquena posició. Jordi va invertir un temps de 3 hores i 56 minuts i dóna per finalitzada una temporda en la qual s’ha consolidat com a triatleta de mitjana distància.